Thursday, 22 November 2007

Mycket att hänga i granen!


I år blir det mycket att hänga i granen. Klänningar till exempel! Hi hi! Här är senaste sömnbristens resultat. Saknas på bilden gör en klänning ytterligare av den stora ryska dockan, den har redan fått åka silkespapper och papperspåse! Kul med den nya storleken på klänningar. Alltid LITE variation!


Här är en röd-grön röra som jag har haft liggande i tygskåpet hur länge som helst. Det är lite grovt i tyget och har legat på 90 cm bredd. Dessutom så är mönstret så fånigt konstruerat att även om man rent tekniskt skulle kunna få ut två klänningar i bredd så kommer resultatet att se bedrövligt ut. Nu fick jag bita i det sura äpplet och slänga massor med tyg i stället. Fast, resultetat blev ju bra förstås. Skulle helt klart passa till jul. Storlek 86/92 ungefär. Och till salu!

Två ryska dockor till. En i storlek 56/62 och en i 86/92, ungefär. Det är kul att se hur stor skillnad det blir på klänningarna, bara man byter storlek på dem. Mönstret framträder på helt olika sätt. Kolla förresten på äppleklänningarna i ett annat inlägg, samma effekt där. Det blåste som tusan ute och klänningarna ville INTE hänga snyggt och stilla. Kanske kan vara något för ett syskonpar, för de är till salu!

3 comments:

Bongi said...

Åh så underbara klänningar!!! Fantastiska tyger!!!

Jes said...

Vilka underbabra klänningar. Va mysigt det ryska docktyget är.

Retro Elephant said...

Det jag som spökar här igen :P Om du inte vill skiljas från elefanttyget så skulle jag vara intresserad av en liten bit av tyget med ryska dockor (om du har). Har nämligen en kusin som älskar dem och det skulle vara en toppen present att sy något utav det. Hur hög är en docka på tyget? (skulle bara behöva en liite liiten bit...typ 40x40 cm)

//Lina :)